Urządzenia i Akcesoria
Apple tart (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 slices
Składniki
Pastry
-
unsalted butter to grease
-
plain flour to dust
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters to fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
17.8 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
Seeded pastry
15 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Dessert dukkah
1 godz.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Macaroons
40 min
Speculaas
1 godz.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min