Urządzenia i Akcesoria
Winter Citrus and Beet Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz red beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade widthgolden beets raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width12 oz
-
radishes ends trimmed6 oz
-
smoked cheddar cheese cut into pieces8 oz
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
maple syrup3 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
olive oil12 oz
-
fresh baby spinach16 oz
-
12 oz mandarins, peeled and in segmentsclementines peeled and in segments12 oz
-
pomegranate arils/seeds6 oz
-
walnut pieces dry roasted (see Tip)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
391.8 mg
Białko
16 g
Kalorie
3731.4 kJ /
891.8 kcal
Tłuszcz
82.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 godz. 10 min