Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Longevity Noodles
40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Strawberry Shortcakes
45min
Ramen Noodle Soup
40min
Cantina Salsa
5min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min