Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min