Urządzenia i Akcesoria
Cholent
Przygotowanie 4 godz. 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1027 mg
Białko
42 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min