Red onion relish

Red onion relish

4.6 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
750 g

Składniki

  • olive oil
    1 tbsp
  • red onions cut into quarters
    600 g
  • dark brown sugar
    30 g
  • red wine
    100 g
  • balsamic vinegar
    40 g
  • dried apricots
    40 g
  • green apple core removed and cut into quarters
    1
  • ground black pepper
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • yellow mustard seeds
    1 tsp

Wartości odżywcze na 750 g

Kalorie 807.8 kcal / 3380 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 145.3 g
Błonnik 19.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 1932.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...