Meatloaf with onion gravy

Meatloaf with onion gravy

3.9 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Meatloaf
  • day old bread torn into pieces
    80 g
  • brown onion cut into quarters
    180 g
  • carrots cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • egg
    1
  • pork mince
    250 g
  • beef mince
    250 g
  • Sriracha® sauce
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • soy sauce
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
    100 g
  • hard-boiled eggs peeled (see Tips)
    3
  • water
    1250 g
  • broccoli cut into florets
    200 g
  • carrots cut into batons
    200 g
Onion gravy
  • brown onion cut into eighths
    380 g
  • olive oil
    1 ½ tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
  • Sriracha® sauce
    1 tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 378.8 kcal / 1591.7 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 16.4 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 1117.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...