![Meatloaf with onion gravy Meatloaf with onion gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84B4D887-DBF6-4E7D-AE82-71F9E1254F21/Derivates/72AC1921-1937-4A29-B475-FE062D239BEE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 1117.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Traditional gravy
25min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Meat stock paste
45 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Mashed potatoes
40min
Classic meatloaf
1h 35min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.