Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf with onion gravy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Meatloaf
-
day old bread torn into pieces80 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)1
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
olive oil20 g
-
egg1
-
pork mince250 g
-
beef mince250 g
-
Sriracha sauce1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)100 g
-
hard-boiled eggs peeled (see Tips)3
-
water1250 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
carrots cut into batons200 g
Onion gravy
-
brown onion cut into eighths380 g
-
olive oil1 ½ tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Sriracha sauce1 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1117.8 mg
Białko
28 g
Kalorie
1591.7 kJ /
378.8 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Shepherd's pie
55 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Traditional gravy
25 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min