Urządzenia i Akcesoria
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2784.7 kJ /
663 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Caramel toffees
2 Std.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Wasabi devilled eggs
25 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Steak and kidney pudding
3 Std. 45 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Fresh tomato chutney
10 Min