Urządzenia i Akcesoria
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
2784.7 kJ /
663 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Mini vegan fruit cakes
25 godz. 40 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min