Urządzenia i Akcesoria
Chicken and port pâté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Pâté
-
eschalot cut into halves1
-
shortcut bacon rasher (approx. 40 g), rind removed and cut into pieces1
-
butter cut into cubes50 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
Port40 g
-
chicken livers washed and patted dry100 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
double cream40 g
-
ground ginger1 pinch
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Jelly topping
-
gelatine leaf (titanium strength)1
-
Port80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.7 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1945.5 kJ /
463.2 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and caper aioli
15 min
Custard
10 min
Herb and garlic dip
10 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Thai-style fish cakes
30 min
Butter
10 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Herb and garlic dip
5 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Chicken Liver Pate
25 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min