Urządzenia i Akcesoria
Chicken and port pâté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Pâté
-
eschalot cut into halves1
-
shortcut bacon rasher (approx. 40 g), rind removed and cut into pieces1
-
butter cut into cubes50 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
Port40 g
-
chicken livers washed and patted dry100 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
double cream40 g
-
ground ginger1 pinch
White balsamic reduction
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns (see Tips)8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Jelly topping
-
gelatine leaf (titanium strength)1
-
Port80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.7 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1945.5 kJ /
463.2 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Umami paste
5 min
Brandy cream
15 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Brandy butter
10 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min