Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
lub 45 g soy sauce
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 97.9 g
- Tłuszcz
- 110 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.4 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1520.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30 min
Beer Marinade
10min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Gut Immunity Shot
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Clam Boil
55min
Tex-Mex Bowl
50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min