Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1520.5 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Tłuszcz
110 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
97.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Berry Liqueur
25 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Chicken Afritada
30 min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 godz.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.