Urządzenia i Akcesoria
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portion
Składniki
-
pork belly meat, boneless, with rind735 g
-
mustard45 - 60 g
-
salt divided, to taste7 pinches
-
black pepper, ground2 - 3 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
caper, pickled drained60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water995 g
-
rice, white, long-grain255 g
-
carrot cut into half moons (1.5 cm)285 g
-
red bell pepper cut into pieces (2.5 cm)140 g
-
yellow pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini cut into pieces (2.5 cm)395 g
-
garlic clove2
-
honey140 g
-
45 g soy saucetamari sauce45 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1520.5 mg
Białko
26.4 g
Kalorie
6195.9 kJ /
1480.9 kcal
Tłuszcz
110 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
37.4 g
Węglowodany
97.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
One Pot Noodles
30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Breakfast Bread Pudding
50 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Chicken Afritada
30 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Philly Cheesesteak
50 Min