Urządzenia i Akcesoria
Layered Mexican dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 15 min
Strawberry Vinaigrette
5 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min