
Urządzenia i Akcesoria
Torta di mele «sminuzzate»
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina di farro bianca200 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di burro freddo, a pezzi (1 cm)75 g
-
di acqua50 g
-
di mandorle tritate50 g
-
uova2
-
di latte150 g
-
di panna intera100 g
-
di amido di mais (maizena)1 cucchiaio
-
di vaniglia in polvere½ cucchiaino
-
di zucchero grezzo di canna30 g
-
di mele sbucciate, detorsolate e tagliate in700 g
quarti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
668 kcal /
2784 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate invernali
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria