Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 2 filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ cucchiaino pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ di cipolla rossa a fette sottili (opcjonalnie)
- ½ di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45min
Dado vegetale
1h
Panna montata
10 分钟
Polpette al sugo
45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Insalata di couscous
50 分钟
Cioccolata calda
10 分钟
Maionese
10 分钟
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Pesto alla genovese
20min
Pasta frolla dolce
1sa 50 dk
Vellutata di zucca e cocco
45min