Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porzione

Składniki

  • limone preferibilmente biologico
    ½
  • di senape di Digione
    1 cucchiaino
  • di sale
    ¾ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di aneto fresco
    1 cucchiaino
  • filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
    2
  • pepe bianco, in polvere
    ¼ cucchiaino
  • di aneto fresco le foglioline lavate ed asciugate
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    1850 g
  • di bulbo di finocchio a fette sottili
    150 - 200 g
  • di cipolla rossa (opcjonalnie) a fette sottili
    ½
  • di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
    ½

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 430 kcal / 1803 kJ
Białko 31.3 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...