Torta tirolese d'autunno

Torta tirolese d'autunno

4.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 fette

Składniki

Cake
  • di nocciole
    250 g
  • di cioccolato fondente a pezzi (3 cm)
    150 g
  • di zucchero
    200 g
  • di burro, non salato morbido
    125 g
  • di farina bianca
    120 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di lievito in polvere
    1 ½ cucchiaino
  • di sale
    2 pizzico
  • di albumi d'uovo
    4
Decorazioe
  • di panna intera
    100 g
  • di uva rosa
    80 g
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • pera a fettine (5 mm)
    1

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 1409 kcal / 339 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...