![Pane di farro alle nocciole Pane di farro alle nocciole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67330523-c1ca-4b76-800c-ef662491508c/Derivates/9e68de3d-7d3f-45d6-a3f9-c3b9876cc146.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Composta di mele
20 分钟
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Torta di Linz
Brak ocen
Pane croccante
1小时
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Biscotti al vin brûlé
2ч. 40 мин.
Gulasch di manzo
1h 5min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pane rustico
2小时
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Zuppa di zucca
35min