Pane di farro alle nocciole

Pane di farro alle nocciole

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 pezzi

Składniki

Impasto
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina integrale di spelta pura
    250 g
  • di farina semibianca
    200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di nocciole
    100 g
Lavorazione
  • di farina semibianca
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 330 kcal / 1380 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...