Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1256.3 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Risotto bolognese
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min