Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1256.3 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Risotto bolognese
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min