Urządzenia i Akcesoria
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
920 g
Składniki
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 920 g
Sód
8478.5 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
140.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Brak ocen
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Hummus
10 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min