Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Chocolate sauce
20 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min