Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Green onion flatbreads
55 min
Almond tuiles
30 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Honey ice cream
17 godz. 45 min