Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
TM31 TM5 TM6

Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 100 g di patatine in sacchetto
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di porri a fette (1 cm)
  • 8 medaglioni di nasello, senza pelle e senza osso (600-700 g)
  • 50 g di miele
  • 150 g di patata, sbucciata e a pezzi
  • 10 g di sale
  • 500 g di brodo vegetale
    lub 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
921 kJ / 220 kcal
Białko
16.6 g
Węglowodany
16.2 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
2.6 g
Sód
898 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy