Wersje kompatybilne
Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di patatine in sacchetto
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di porri a fette (1 cm)
- 8 medaglioni di nasello, senza pelle e senza osso (600-700 g)
- 50 g di miele
- 150 g di patata, sbucciata e a pezzi
- 10 g di sale
-
500
g di brodo vegetale
lub 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 898 mg
Alternatywne przepisy
Punch di Natale analcolico
15 分钟
Rotolo di frittata
45min
Frittatine monoporzioni
35min
Triplo dessert di frutta
10 分钟
Farro con gamberi e agrumi
50 分钟
Bombette di Alberobello
40min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 分钟
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2小时
Chifeletti
1小时 30 分钟
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1小时 30 分钟