Wersje kompatybilne
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 150 g di asparagi, puliti
-
200
g di code di gambero fresche, pulite
lub 200 g di code di mazzancolle fresche, pulite - 4 uova, fredde di frigorifero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di insalata valeriana
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1134.3 kJ / 271 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 417.6 mg
Alternatywne przepisy
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Gamberi insaporiti
15 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Bulgur profumato con pesce spada e zucchine (Modalità Cuoci riso)
45min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min