Urządzenia i Akcesoria
Spiralized tortilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube500 - 600 g
-
onion cut in halves120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry40 g
-
eggs6
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1305.4 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Caramel Sauce
Brak ocen
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Vegan gravy
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min