Urządzenia i Akcesoria
Spiralized vegetable crust pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1059.9 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Banana Nut Bliss Cookies
25 min
Coconut Cream Pie
4 godz. 50 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Pumpkin Scones
25 min
Loaded Potato Soup
30 min