Urządzenia i Akcesoria
Spiralized vegetable crust pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1059.9 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Baked Chili Beans
50 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Peach Melba Foam Trifles
40 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Coconut Milk Yogurt
13 Std.
Custard
15 Min
Chicken stock paste
45 Min
Poached Eggs
25 Min
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10 Min