
Urządzenia i Akcesoria
Erbsli-Wähe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Dinkelmehl, hell200 g
-
Butter in Stücken (2 cm)75 g
-
Wasser50 g
-
Salz½ TL
Guss
-
Erbsen, tiefgekühlt300 g
-
Knoblauchzehe1
-
Eier3
-
Mascarpone150 g
-
Wasser50 g
-
Pfefferminze (ca. 10 g), Blätter abgezupft½ Bund
-
Muskatnuss, gemahlen1 Msp.
-
Salz nach Geschmack½ - 1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
504.1 kcal /
2109.1 kJ
Białko
16.6 g
Tłuszcz
32.7 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Sód
925.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Winterliche Wähen
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria