![Gâteau au chocolat cétogène Gâteau au chocolat cétogène](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eeea047ee2404ade984c5447188fc2ce/Derivates/4c4ca621e0907957afa74c1e0c43bb9b6939b481.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 20 g de poudre de stévia
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1506.6 kJ / 360.1 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 89.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40 Min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Rolls à la crème de marron
2 godz. 25 min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Courge butternut gratinée farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Pain perdu
25 Min
Sauce tomate
55min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Cookies américains
50 Min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 Min