
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 20 g de poudre de stévia
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 360.1 kcal / 1506.6 kJ
- Białko
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Sód
- 89.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et au pain rassis
35 min
Gâteau moelleux au citron
1 godz.
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 godz. 55 min
Chili de bœuf cétogène
3 godz. 10 min
Harira (soupe à l'agneau et aux pois chiches)
1 godz. 25 min
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30 min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3 godz. 15 min
Chili Con Carne
30 min
Mi-cuit au chocolat
45 min
Café mocha
5 min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 min
Gaufres au blé noir
1 godz. 30 min