Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de fruits rouges frais variés (framboises, myrtilles...)
- 300 g de lait
-
30
g de sucre en poudre
lub 30 g de miel - 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 201 kJ / 48 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pains pogaca turcs
2 godz. 40 min
Biscuits des petits écoliers
3h 50min
Fondant au chocolat
40 dk
Galette des rois chocolat et café
2 Std. 45 Min
Ravioli aux agrumes et à la menthe, confit de tomates cerise
1 godz. 40 min
Granité au citron
13hod.
Chocolat fondu sans allergènes
10 Min
Granité fraise
3h 10min
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 godz. 30 min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 min