芦笋牛肉

芦笋牛肉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹
    2 枝
  • 洋葱 一切二
    50 克
  • 黄油
    20 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 芦笋 切5-6厘米段
    500 克
  • 橄榄油
    20 克
    20 克 油
  • 蒜头
    1 瓣
    20 克 洋葱
  • 牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
    300 克
  • 1 - 2 小撮
  • 芝麻 装饰用
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 53.2 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 984 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...