芦笋牛肉
TM6

芦笋牛肉

(Brak ocen)

Składniki

  • 2 枝 新鲜欧芹
  • 50 克 洋葱 ,一切二
  • 20 克 黄油
  • 30 克 橄榄油
  • 500 克 芦笋 ,切5-6厘米段
  • 20 克 橄榄油
    lub 20 克 油
  • 1 瓣 蒜头
    lub 20 克 洋葱
  • 300 克 牛肉块,去筋 ,切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
  • 1 - 2 小撮 盐
  • 25 克 芝麻 ,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
984 kJ / 234 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
17.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
2.9 g
Sód
53.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy