Petites crèmes aux œufs et au caramel

Petites crèmes aux œufs et au caramel

4.1 101 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de lait
  • 1 gousse de vanille pour les graines
  • 4 œufs
  • 165 g de sucre en poudre
  • 20 g d'eau chaude
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300 kcal / 1262 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...