Urządzenia i Akcesoria
盐葱酱牛肋条饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
盐葱酱
-
洋葱 切块150 克
-
葱 切段60 克
-
大葱 切段150 克
-
芝麻油60 克
-
盐5 克
-
现磨黑胡椒粉 约2茶匙2 - 3 克
-
鲜榨柠檬汁½ 颗
炒牛肋条
-
油20 克
-
牛肋条 切2-3厘米小块500 克
-
盐5 克
-
现磨黑胡椒粉 约2茶匙2 - 3 克
-
白米饭适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1066.9 mg
Białko
20 g
Kalorie
2097.3 kJ /
501.3 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny