盐葱酱牛肋条饭

盐葱酱牛肋条饭

2.6 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

盐葱酱
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 切段
    60 克
  • 大葱 切段
    150 克
  • 芝麻油
    60 克
  • 5 克
  • 现磨黑胡椒粉 约2茶匙
    2 - 3 克
  • 鲜榨柠檬汁
    ½ 颗
炒牛肋条
  • 20 克
  • 牛肋条 切2-3厘米小块
    500 克
  • 5 克
  • 现磨黑胡椒粉 约2茶匙
    2 - 3 克
  • 白米饭
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1066.9 mg
Białko 20 g
Kalorie 2097.3 kJ / 501.3 kcal
Tłuszcz 40.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...