Feta-Melanzani-Aufstrich
TM6

Feta-Melanzani-Aufstrich

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g Pinienkerne
  • 20 g Olivenöl
  • 200 g Melanzani, in Stücken (3 cm x 2 cm)
  • 2 Knoblauchzehen, geschält und angedrückt (opcjonalnie)
  • 100 g rote Paprika, eingelegt, in Stücken
  • 150 g Feta, in Stücken
  • 50 g griechischer Joghurt (10% Fett)
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
958 kJ / 229 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
1.8 g
Sód
813 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy