Urządzenia i Akcesoria
Curd d’abricots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
5 bocaux
Składniki
-
400 g de sucre
-
80 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
300 g d'abricots dénoyautés et coupés en deux
-
200 g de beurre coupé en morceaux
-
6 œufs
-
2 pointes de couteau d' gousse de vanille en poudre
-
2 pincées de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
8.5 g
Kalorie
2975.8 kJ /
711.2 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
88.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserves faciles
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Cookies
50 Min
Muffins aux cerises et crumble croustillant
50 Min
Guacamole
1 Std.
Bonhomme en pain d’épices aux pommes
1 Std. 5 Min
Brownies aux noix
50 Min
Gâteau à l’orange
50 Min
Clafoutis aux prunes
1 Std. 15 Min
Tarte aux pommes façon crumble (TM5)
2 Std. 30 Min
Chutney de poires
50 Min
Confiture de myrtilles
45 Min
Tresse aux amandes
2 Std.