Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre
- 80 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 300 g d'abricots, dénoyautés et coupés en deux
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 2 pointes de couteau d' gousse de vanille en poudre
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2975.8 kJ / 711.2 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 88.2 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mélange épicé pour BBQ
5min
Crème de cacahuètes
5min
Spaghetti Carbonara
35min
Sauce cocktail
5min
Pain plissé margherita
3sa 15 dk
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Poulet Tikka
3h 30min
Garam Masala (mélange d'épices)
10min
Ramequins au fromage
50min
Palourdes marinières
30min
Mojito à la fraise
10min
Rumstecks de bœuf à l’écrasé d’oignons braisés et sauce au sherry
50min