Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Białko
- 73.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 58984.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jambon laqué à l'érable et aux épices
2 Std. 20 Min
Crème dessert à l’érable
20min
Assaisonnement Taco
5min
Coupelles au chocolat et beurre d'arachides
1h 5min
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Couronne glacée meringue-framboise
Brak ocen
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Lait au grué de cacao (Métrique)
10min
Fouetté crémeux à l'orange
10min
Clafoutis aux petits fruits (Anna) Métrique
1 Std. 35 Min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min