Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux, partiellement congelée
- 300 g de légumes variés (p. ex. oignons, carottes, céleri ou céleri-rave), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes et de verdures fraîches mélangées (p. ex. sauge ou romarin), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Białko
- 73.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 58984.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2 godz.
Flipbook Digital CA #1
2 godz.
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Mousse aux cerises et à l'amaretto
10min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4 godz.
Barres Nanaimo
3h 5min
Fond de légumes (végane)
30 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 godz.
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5 min.