Urządzenia i Akcesoria
Pudding à la semoule et à la crème
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
1000 g de lait
-
300 g de crème entière
-
100 g de sucre
-
200 g de semoule de blé dur
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Thermomix®
45 min
Riz au lait
45 min
Sirop de caramel
35 min
Houmous aux poivrons
50 min
Dessert express aux fraises
10 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
55 min
Confiture de myrtilles
45 min
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 godz.
Ragoût aux lentilles
1 godz. 30 min
Risotto aux bolets
45 min
Poulet à la sauce moutarde crémeuse
40 min