Urządzenia i Akcesoria
Pudding à la semoule et à la crème
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
-
1000 g de lait
-
300 g de crème entière
-
100 g de sucre
-
200 g de semoule de blé dur
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riz au lait gratiné aux pommes
1 godz.
Pain bis dans un moule à cake
3 godz. 40 min
Brownies aux noix
50 min
Confiture d’abricots
45 min
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Tarte aux pommes façon crumble (TM5)
2 godz. 30 min
Crème Thermomix®
45 min
Confiture de myrtilles
45 min
Confiture de mangue et de kiwi
30 min
Barres aux noix
1 godz. 40 min
Pâtes bolognaises au four avec sa sauce blanche
2 godz.
Flans de semoule
1 godz. 15 min