Salade de blé et légumes d'été

Salade de blé et légumes d'été

4.6 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 35 g d'huile d'olive
  • 200 g de blé précuit, type Ebly®
  • 40 g de ciboule coupée en morceaux
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 70 g de carotte coupée en cubes (1 cm)
  • 100 g de poivron rouge coupé en cubes (1 cm)
  • 100 g de courgette coupée en cubes (1 cm)
  • 130 g d'aubergine coupée en cubes (1 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de thym déshydraté (opcjonalnie)
  • 30 g de pignons de pin

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382.5 kcal / 1606.3 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 1166 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 2.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...