
Urządzenia i Akcesoria
Budyń z syropem klonowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
mleka 3,2% tłuszczu (patrz wariant)200 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu (patrz wariant)150 g
-
syropu klonowego100 - 150 g
-
skrobi kukurydzianej30 g
-
jajka2
-
cukier klonowy (opcjonalnie) do posypania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
202.6 kcal /
847.6 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
51.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 Min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 Std. 40 Min
Sezamki
1 Std. 50 Min
Zapiekanka twarogowa z kaszą manną z gruszkami i żurawiną
1 Std. 30 Min
Zupa grzybowa z dorszem
45 Min
Gęsty budyń – 600 g
15 Min
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35 Min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM6)
35 Min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 Min
Kisiel jabłkowy
10 Min
Wegańska owsianka z owocami i cynamonem
15 Min
Lody pistacjowe
9 Std. 30 Min