Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan

5.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 Portionen

Składniki

  • Buchweizen
    150 g
  • Haselnüsse
    150 g
  • Zucker
    100 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Speisestärke
    50 g
  • Zitrone abgerieben und Saft ausgepresst
    1
  • Butter vegan, in Stücken
    100 g
    100 g Margarine
  • Wasser, eiskalt
    50 g
  • Zwetschgen halbiert, entsteint
    550 g
    550 g Zwetschgen, TK aufgetaut
  • Äpfel ohne Kerngehäuse, in Stücken
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 609.7 kcal / 2551.1 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 35.2 g
Węglowodany 73 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 53.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...