Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Haferflocken glutenfrei220 g
-
Salz1 TL
-
Butter50 g
-
Eier5
-
Magerquark180 g
-
Gorgonzola200 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Birnen2
-
Baumnüsse, halbiert40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
636 mg
Białko
20 g
Kalorie
2439.6 kJ /
583.1 kcal
Tłuszcz
45.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Lachsaufstrich mit Chinakohl für Sandwiches
20 Min
Ratatouille-Wähe
1 Std.
Hackfleisch-Rüebli Wähe
1 Std. 20 Min
Brokkoli Frittatawürfel
1 Std. 10 Min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 Std. 20 Min
Randen-Hummus
10 Min
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min
Erbsli-Wähe
50 Min
Wähe mit Poulet und Lauch
1 Std.