
Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Haferflocken glutenfrei220 g
-
Salz1 TL
-
Butter50 g
-
Eier5
-
Magerquark180 g
-
Gorgonzola200 g
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Birnen2
-
Baumnüsse, halbiert40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
583.1 kcal /
2439.6 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
45.8 g
Węglowodany
27.6 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Sód
636 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Winterliche Wähen
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria