咸蛋黄排骨

咸蛋黄排骨

4.5 2 rating
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 咸蛋黄
    12 颗
  • 蒜头
    6 瓣
  • 切块
    5 克
  • 猪肋排 切小块
    500 克
  • 花椒粉 约1茶匙
    1 克
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 玉米淀粉
    10 克
  • 面粉
    10 克
  • 煎制用
    适量
  • 50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 553.6 mg
Białko 25 g
Kalorie 2308.9 kJ / 551.8 kcal
Tłuszcz 46.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...