Urządzenia i Akcesoria
咸蛋黄排骨
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
咸蛋黄12 颗
-
蒜头6 瓣
-
姜 切块5 克
-
猪肋排 切小块500 克
-
花椒粉 约1茶匙1 克
-
料酒30 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
玉米淀粉10 克
-
面粉10 克
-
油 煎制用适量
-
油50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
553.6 mg
Białko
25 g
Kalorie
2308.9 kJ /
551.8 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常秋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny