Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 - 300 g de pommes de terre, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 - 2 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 60 g de lardons fumés
- 6 œufs
- ciboulette fraîche, hachée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 639.8 kJ / 152.9 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 175.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 dk
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 dk
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 dk
Saumon aux tomates séchées
30 dk
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1sa
Pizza ball
2h 35min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 Min
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50 dk
Roulés de saumon et de courgette
25 dk
Palmier pesto rosso
45 Min