Urządzenia i Akcesoria
Sarcives au porc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
300 g de sauce de soja
-
100 g de miel
-
50 g de pastis
-
1 c. à soupe de colorant alimentaire rouge (opcjonalnie)
-
1000 g d'échine de porc, désossée
-
sauce sriracha pour servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2827.9 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1946.8 kJ /
465.3 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Poulet à la jamaïcaine
1 Std. 40 Min
Riz aux saucisses de Hong Kong
55 Min
Takoyaki de poulpe
20 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Riz à la saucisse de Hong Kong
55 Min
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 Min
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50 Min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 Std.
Rougail saucisse et riz
50 Min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min