Urządzenia i Akcesoria
Sarcives au porc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
300 g de sauce de soja
-
100 g de miel
-
50 g de pastis
-
1 c. à soupe de colorant alimentaire rouge (opcjonalnie)
-
1000 g d'échine de porc, désossée
-
sauce sriracha pour servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2827.9 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1946.8 kJ /
465.3 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Riz sauté au porc doré et poivrons colorés
1 Std.
Bulgogi de bœuf
1 Std. 25 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 Min
Tacos de porc, sauce à la bière
4 Std. 55 Min
Perles de coco
3 Std. 50 Min
Burrito au Yorkshire pudding anglais
4 Std.
Bœuf lok lak et riz sauté à la tomate
1 Std. 45 Min
Pulled pork (porc effiloché)
14 Std.
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min