Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 5 g d'aneth frais et un peu plus pour le dressage
- 4 œufs
- 200 g de fromage à tartiner
- 200 g de saumon fumé, en tranches
- roquette, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 533.3 kJ / 127.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 Min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Chocolats de Pâques
15 Min
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45min
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55 Min
Vinaigrette aux légumes
10 Min
Bruschetta melon-poivron
25 min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Crumble de légumes au parmesan
1 Std.
Brioche feuilletée
5 Std.
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 Min