Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'épices mélange du trappeur
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 160 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 150 g de fromage frais, type St Môret
-
pain grillé, coupé en fines tranches pour le service
lub biscuits apéritifs salés, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 330 g
- Kalorie
- 8357 kJ / 1982 kcal
- Białko
- 86 g
- Węglowodany
- 274 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 21 g
- Sód
- 5269 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 min
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25 min