Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée chorizo et parmesan
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
30 g de chorizo en morceaux
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
50 g de parmesan en morceaux
-
2 jaunes d'œufs
-
3 pincées de poivre 5 baies
-
gruyère
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
286.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1161.4 kJ /
277.6 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les tendances
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tartinade de fromage à l'italienne
4 godz. 10 min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Financiers au comté
30 min
Flan pâtissier sans pâte
50 min
Tartinade crémeuse à la feta
5 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Mousse au citron
1 godz. 20 min
Pâte sauce crémeuse aux champignons et à la tomate
30 min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40 min
Risotto aux champignons
30 min
Risotto au chorizo
35 min