Wersje kompatybilne
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 150 g de chair de crabe en conserve, égouttée
- 200 g de bâtons de surimi
- 1 œuf
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- 1 c. à café d'épices, mélange du trappeur
- 250 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
- pain, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 810 g
- Kalorie
- 15761 kJ / 3790 kcal
- Białko
- 112 g
- Węglowodany
- 202 g
- Tłuszcz
- 277 g
- Tłuszcz nasycony
- 35 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 5696 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Crème de sardine au whisky
5min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15min