
Wersje kompatybilne
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 150 g de chair de crabe en conserve égouttée
- 200 g de bâtons de surimi
- 1 œuf
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- 1 c. à café d'épices mélange du trappeur
- 250 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
- pain pour le service
- Wartości odżywcze
- na 810 g
- Kalorie
- 3790 kcal / 15761 kJ
- Białko
- 112 g
- Tłuszcz
- 277 g
- Węglowodany
- 202 g
- Błonnik
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 35 g
- Sód
- 5696 mg