Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'épices mélange du trappeur
- 100 g de bacon, détaillé en cubes
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile de noisette
- 50 g de fromage blanc nature
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 275 g
- Kalorie
- 2321 kJ / 556 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1292 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15min
Tartinable aux radis et curry breton
20min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10min
Tartinable de poulet au curry breton
20min
Tartinade de chorizo
5 Min