
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'épices mélange du trappeur
- 100 g de bacon détaillé en cubes
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile de noisette
- 50 g de fromage blanc nature
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 275 g
- Kalorie
- 556 kcal / 2321 kJ
- Białko
- 34 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Węglowodany
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 1292 mg