Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 citrons verts non traités
- 80 g d'eau
- 130 g de sucre en poudre
- 12 biscuits à la cuillère
- 1 mangue, détaillée en dés
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1669.5 kJ / 396.8 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 73.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux framboises et au lemon curd
3 Std. 50 Min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2 godz.
Cake vapeur citron et framboises
1 godz. 15 min
Iles flottantes à la pistache
1 godz.
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 min
Tiramisu aux abricots et au miel
4 Std. 40 Min
Cake au citron
1h 50min
Moelleux citron-myrtille
1h 5 min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40 min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Tiramisu aux framboises
3h 20 min