Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 citrons verts non traités
- 80 g d'eau
- 130 g de sucre en poudre
- 12 biscuits à la cuillère
- 1 mangue, détaillée en dés
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1669.5 kJ / 396.8 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 73.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Cake au citron
1h 50min
Cheesecake à la fraise
13h 45min
Petites mousses Passion
4h 25 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Cake orange-pavot
1h
Tarte à la mangue et au citron vert
2 godz. 30 min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Cheesecake aux fruits d'été
3h 35min
Tarte aux fraises et crème au citron
12sa 20 dk
Flan pomme-coco
55 Min
Tiramisu aux abricots et au miel
4h 40min