Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 390 g de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
- 1 sachet de poudre à lever
- ¼ de c. à café de sel
- 70 g de sucre
- 170 g de boisson d'amandes
- 90 g de margarine végétalienne, molle, en morceau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 619 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Légumes sautés
10 Min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min
Pain d'épeautre pur
11j
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 Min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
50 Min
Pain croustillant à l’épeautre
Brak ocen
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3u.
Rouleaux de printemps
55min
Escargots aux légumes farcis
45min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pâte à tartiner choco-noisette
15 Min
Sauce au curry
5 min