Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de cajou crues
- 995 g d'eau, séparée 200 g + 795 g
- 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956.8 kJ / 228.7 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 13 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gruau d'avoine épointée
35min
Lait d’arachides (Métrique)
5min
Lait de noisettes (Métrique)
Nenhuma avaliação
Lait de cajou et coco (Métrique)
10 min
Lait de chanvre (Métrique)
10 min
Glace au tofu et au chocolat
6h 10min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 min
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6h 10min
Le Coup d’éclat aux agrumes (Métrique)
5min
Lait aux noix (TM6 Metric)
10 min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Lait D'Avoine (Métrique)
1h 10min