Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
Les éclairs
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème
- 250 g de cerises, fraîches ou surgelées décongelées, dénoyautés
- 300 g de crème entière
- 1 sachet de soutien pour crème à fouetter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.4 kJ / 235.5 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 40.4 mg
Alternatywne przepisy
Barres aux noix
1h 40min
Gratin de pommes de terre
Brak ocen
Fromage à tartiner rustique à la bière, cumin et paprika
Brak ocen
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
40min
Éplucheur Casserole de patates douces
1h 20 min
Liqueur de mangues
Brak ocen
Poudre pour thé Chai
15min
Bretzels
1h 15 min
Macarons lapins de Pâques
48j
Pain sandwich
3h
Crème glacée au chocolat
12h