Éclairs aux cerises

Éclairs aux cerises

3.5 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • 100 g de sucre
Les éclairs
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs
La crème
  • 250 g de cerises fraîches ou surgelées décongelées, dénoyautés
  • 300 g de crème entière
  • 1 sachet de soutien pour crème à fouetter

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235.5 kcal / 985.4 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 20.7 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 40.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...