
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
Les éclairs
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre en morceaux
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème
- 250 g de cerises fraîches ou surgelées décongelées, dénoyautés
- 300 g de crème entière
- 1 sachet de soutien pour crème à fouetter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 235.5 kcal / 985.4 kJ
- Białko
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Sód
- 40.4 mg