Éclairs aux cerises
TM5 TM6

Éclairs aux cerises

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g de sucre

Les éclairs

  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre, en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs

La crème

  • 250 g de cerises, fraîches ou surgelées décongelées, dénoyautés
  • 300 g de crème entière
  • 1 sachet de soutien pour crème à fouetter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
985.4 kJ / 235.5 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
20.7 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Błonnik
0.7 g
Sód
40.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy