Urządzenia i Akcesoria
葱香豆芽牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 牛里脊片300 克
-
生抽20 克
-
蚝油20 克
-
玉米淀粉5 克
-
水1400 克
-
绿豆芽 洗净沥干150 克
-
葱 切丝3 - 4 根
-
生抽 根据个人口味调节1 汤匙
-
油20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
520.3 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
687.9 kJ /
164.4 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手晚餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny