葱香豆芽牛肉

葱香豆芽牛肉

3.4 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 牛里脊片
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    20 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 1400 克
  • 绿豆芽 洗净沥干
    150 克
  • 切丝
    3 - 4 根
  • 生抽 根据个人口味调节
    1 汤匙
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 520.3 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 687.9 kJ / 164.4 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...