Wersje kompatybilne
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis de fruits rouges
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de jus de citron
La crème vanillée
- 250 g de mascarpone, très froide
- 50 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- les graines d'1 gousse de vanille
- 4 tranches de brioche maison
- 250 g de fruits rouges frais variés
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2009 kJ / 480.2 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 386.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Guirlach nougat
1sa 30 dk
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15 min
Bruschettas fraise et ricotta
Ninguna valoración
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Bananes rôties, sauce à la noix de coco
1h
Pastilla de poison et de fruits de mer
1sa 30 dk
M'semen (crêpes feuilletées)
2sa
Mahjouba (crêpes farcies)
2 godz. 50 min
Mocktail Lady's Day
25min
Sauce au fromage
20 dk
Chakchouka aux œufs
50min