Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
-
10
g de sucre vanillé
lub 20 g de sucre vanillé maison - 130 g de beurre de cacahuète
- 1 pincée de sel (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 12.8 mg
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés au chocolat
1 godz. 40 min
Galette pistache et fleur d'oranger
1 godz. 30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Bagels halloumi et avocat
2 godz. 35 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Cupcakes à l'orange et panais
1 godz.
Gaufres au chèvre frais
1 godz. 40 min
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30min
Cupcakes roses
3j 40 menit
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min
Muffins aux fruits rouges
30min
Crème au beurre à la meringue suisse
50min