葱香肉饼

葱香肉饼

3.7 3 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 个

Składniki

面团
  • 干酵母粉
    5 克
  • 240 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    3 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 菜籽油
    20 克
组合
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 蚝油
    5 克
  • 料酒
    10 克
  • 30 克
  • 生抽
    5 克
  • 花椒粉
    2 茶匙
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 切葱花
    40 克
  • 菜籽油 煎制用
    适量

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 463.5 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1309.1 kJ / 312.9 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...