Urządzenia i Akcesoria
葱香肉饼
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 个
Składniki
面团
-
干酵母粉5 克
-
水240 克
-
白砂糖 约½茶匙3 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
菜籽油20 克
组合
-
猪肉肉糜200 克
-
蚝油5 克
-
料酒10 克
-
水30 克
-
生抽5 克
-
花椒粉2 茶匙
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
糖 约1/2茶匙3 克
-
葱 切葱花40 克
-
菜籽油 煎制用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
463.5 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1309.1 kJ /
312.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样早餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny